Burnago Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Witajcie. Nie sądziłem, że będę o tym pisać ale pochodzę do tematu już kilka razy i wciąż nie udało mi się tego zrobić. Nie wiem jak dodać kod pixela ponieważ wszelkie próby nie działają. Ścieżka: /domains/.../public_html/themes/.../templates/_partials/header.tpl Plik header.tpl: Próbowałem wstawić kod tutaj: *jakiś tekst* {block name='header_top'} <div class="header-top"> <div class="container"> (...) {/block} </div> </div> {/block} {literal} PIXEL {/literal} oraz tutaj: *jakiś tekst* {block name='header_top'} <div class="header-top"> <div class="container"> (...) {/block} </div> </div> {literal} PIXEL {/literal} {/block} Żadne z powyższych nie działa Proszę o poradę gdzie kod powinien zostać umieszczony. Jak dodaję kod to wyświetla się on w kodzie strony po kliknięciu na "zbadaj źródło" w przeglądarce. Czy tak ma być? Czy jest to bezpieczne? Wersja presty to 1.7.6.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rasdwa Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Wrzuć kod javascript do pliku -> katalog twojego szablonu/templates/[artials/javascript.tpl Kod dodaj na końcu pomiędzy tagami [literal] i [/literal] u mnie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Burnago
Witajcie.
Nie sądziłem, że będę o tym pisać ale pochodzę do tematu już kilka razy i wciąż nie udało mi się tego zrobić. Nie wiem jak dodać kod pixela ponieważ wszelkie próby nie działają.
Ścieżka:
/domains/.../public_html/themes/.../templates/_partials/header.tpl
Plik header.tpl:
Próbowałem wstawić kod tutaj:
oraz tutaj:
Żadne z powyższych nie działa Proszę o poradę gdzie kod powinien zostać umieszczony.
Jak dodaję kod to wyświetla się on w kodzie strony po kliknięciu na "zbadaj źródło" w przeglądarce. Czy tak ma być? Czy jest to bezpieczne?
Wersja presty to 1.7.6.1
1 answer to this question
Recommended Posts