ruben Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Mam problem z logowaniem użytkowników. Po zarejestrowaniu się wpisuję login i hasło nowego użytkownika i nic się nie dzieje. Gdy wpisze niepoprawne dane, wtedy wyskakuje błąd autoryzacji, więc połączenie z bazą jest. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadaobob Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Dopiero zaczynam zabawę z presta shop (właśnie instaluje) i wydaje mi się ze masz problem z sesjami próbuj na rożnych przeglądarkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruben Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 Już wcześniej zauważyłem, że po zalogowaniu nie tworzą się żadne cookie. Sprawdzałem na różnych przeglądarkach i to samo. Nie mam pojęcia czym może to być spowodowane. Może coś z serwerem(home.pl) ale to chyba też niewłaściwy trop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadaobob Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 To juz masz odpowiedz to kwestia serwera na home.pl miałem już problemy co prawda z innymi skryptami ale miałem mozesz pisac do admina home pomoze ci tylko w jakim czasie ? Oni maja jakas kaszanke z tymi serwerami. Ja sie nie bawilem w mailowanie z adminem tylko zmienilem serwer i po klopocie zobacz nawet na jakiejs darmowce czy bedzie bez problemu ale jestem pewien ze to wina serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruben Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 Ok, dzięki. Pogadam z nimi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadaobob Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Spoko nie ma za co Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierepka Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Spoko nie ma za co Hej, jak tam z tym home-em - bo mam ten sam problem + .htacces - nie mogę za cholere ustwić przyjaznych linków :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Witajcie,U mnie też był ten problem dopóki nie wyłączyłem Norton360, a mam konto na home.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierepka Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 A no dzięki Adnrzej - ale nie pomaga Twoje rozwiązanie (na szczęście już nie korzystam z usług Home) - straciłem 4 dni na rozmowy z konsultantami i adminami, którzy oferowali swoje systemy e-commerce. Ustawiałem php.ini na wszelkie sposoby, sprawdzałem na różnych przeglądarkach i systemach i nic... Chciałbym zobaczyć PrestaShop na Homie Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 To zobacz, dopiero postawiłem na próbę (chyba przedwczoraj):(usunąłem)Wczoraj zaimportowałem towar.Jeszcze trochę jest błędów, np. ten fałszywy komunikat: TECHNICAL ERROR: unable to add the product. Właśnie wyłączyłem Ajax i działa świetnie, choć mniej bajerancko, za to błąd zniknął.Do tej pory nigdy nie narzekalem na home, a skryptów tam trochę juz miałem przez kilka lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierepka Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Jak najbardziej działa - tylko teraz zacznie się jazda ze skryptami :/Ja postawiłem coś takiego www.studionadruku.pl/sklep - dodawanie koszyka działa, ale po ponownym załadowaniu lub przejściu na stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Widzę, że próbowałeś skórek. Ja jeszcze nie jestem na tym etapie. Generalnie mniej problemów sprawial zencart ale chciałem sprobować czegoś co nie przypomina za bardzo oscommerce. PS wygląda obiecująco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierepka Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 W porownaniu do Magento to edycja skorek na PrestaShop jest dosc prosta - Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaxuk Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 chlopcy pomozcie mi - mam problem z produktami - niemozna ich dac do koszyka, mam ajaxa wylaczonego i dzialalo ale od chyba 3 dni niedziala i nie wiem co mam robic sprawdzcie sami oto adres : www.vericodesign.com/shop/dzieki z gory Link to comment Share on other sites More sharing options...
feniks Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 witam,też mam sklep postawiony na home.pltu znalazłem rozwiązanie na opisywane powyżej problemy:http://forum.prestashop.pl/index.php?topic=679.0pozdrawiam:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts