Ünsal Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Merhaba, Prestashop 1.7 Versiyonda standart kapıda Ödeme yönteminde kargo adeti için bir sınırlama var mı? Aşağıdaki görselde ödeme yöntemi sınırlaması yaptım ama adet sınırlaması için modül mü gerekli? Cevalarınız için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 On 2/19/2020 at 9:59 PM, Ünsal said: Merhaba, Prestashop 1.7 Versiyonda standart kapıda Ödeme yönteminde kargo adeti için bir sınırlama var mı? Aşağıdaki görselde ödeme yöntemi sınırlaması yaptım ama adet sınırlaması için modül mü gerekli? Cevalarınız için şimdiden teşekkür ederim. Merhaba, "Adet sınırlaması" derken neyi kastettiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ünsal Posted March 2, 2020 Author Share Posted March 2, 2020 Salih bey merhaba, Şöyle açıklamaya çalışıyım. Kapıda ödeme yapmak isteyen müşteriler genelde 4-5 tane ürün sipariş verip. Sadece bir tanesini ödüyor. Diğer ürünler geririn geri bize dönüyor. Kapıda ödeme yapmak isteyen müşteriye, sipariş adetinde kısıtlama yapıla biliyor mu? Yada bununla ilgili bir çözüm var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliderFlash Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 (edited) niye Ünsal ? fasulyeleri tane tanecikmi yolluyosun? hepsi bi Paketin icinde degilmi ? Genel Kural var Paket Alındıysa Kabul edildiyse Paketin Parasını ödemek zorunda Edited March 3, 2020 by SliderFlash (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 18 hours ago, Ünsal said: Salih bey merhaba, Şöyle açıklamaya çalışıyım. Kapıda ödeme yapmak isteyen müşteriler genelde 4-5 tane ürün sipariş verip. Sadece bir tanesini ödüyor. Diğer ürünler geririn geri bize dönüyor. Kapıda ödeme yapmak isteyen müşteriye, sipariş adetinde kısıtlama yapıla biliyor mu? Yada bununla ilgili bir çözüm var mı? Bendeniz, Şahin. -- Böyle bir seçenek yok. Ancak özelleştirme ile mümkün olabilir fakat bu noktada da öncelikle bir algoritma mantığına oturtmak gerekir. Kullanıcı, A,B,C,D ürünlerini kapıda ödeme yöntemi ile sipariş etti diyelim. Ödeme yöntemini seçtiği anda "Bu yöntemle en fazla 2 ürün alabilirsiniz." mi denilecek? Öyle ise gerçekten tamamını almak isteyen ve kapıda ödemeyi seçen kullanıcılar ne olacak? Açıkçası bu durumla ilk defa karşılaşıyorum ve naçizane tavsiyem, bu sorunu ürün/müşteri/kargo tarafında bir çözüme kavuşturmanızdır. -Yok, yine de ben bu düzenlemeyi istiyorum- derseniz, işin teknik tarafını konuşabiliriz. Başarılar, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ünsal Posted March 3, 2020 Author Share Posted March 3, 2020 Şahin bey merhaba, Evet haklısınız hepsini almak isteyen müşteride iş tıkanıyor. Dediğiniz gibi müşteri/kargo tarafında sorunu halletmeye çalışacağız. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts