Cześć! Nie wiem czy dobrze zatytułowałem ten wątek. Mam problem z galerią dowolnego produktu na stronie. Mianowicie, po dodaniu zdjęć do produktu na stronie wyświetla mi się tylko jedno zdjęcie, które ustawię jako główne, a reszty nie widać. W panelu administracyjnym oraz na serwerze zdjęcia cały czas są, a z poziomy klienta już coś się wysypuje. Strzałki są, ale nie da się przewinąć zdjęć. Czy może ktoś z was wie na czym polega problem? Proszę was o pomoc Dodam jeszcze, że mam wersję Presty 1.7.6.1. I podam może link do przykładowego produktu w sklepie gdzie dodane jest więcej niż jedno zdjęcie. https://gromserwis.pl/kategorie/2926-724-polar-helikon-cumulus-heavy-fleece-black.html#/1-rozmiar-s
Edit History
Cześć! Nie wiem czy dobrze zatytułowałem ten wątek. Mam problem z galerią dowolnego produktu na stronie. Mianowicie, po dodaniu zdjęć do produktu na stronie wyświetla mi się tylko jedno zdjęcie, które ustawię jako główne, a reszty nie widać. W panelu administracyjnym oraz na serwerze zdjęcia cały czas są, a z poziomy klienta już coś się wysypuje. Strzałki są, ale nie da się przewinąć zdjęć. Czy może ktoś z was wie na czym polega problem? Proszę was o pomoc