Alem93 Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Presta 1.7.3.0 nie działa przycisk "dodaj do koszyka", dopiero jak odświeżę stronę to dodaje produkt do koszyka. Jak mogę rozwiązać ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Alem93 Posted February 11, 2020 Author Share Posted February 11, 2020 Tak zrobiłam, wyłaczyłam moduły i tak doszłam do tego co było problemem. Dziękuję A wiesz może jak utworzyć dwie kolumny zdjęć na stronie głównej sklepu na urządzeniach mobilnych? Ponieważ z tym też mam problem, na mobilu wyświetlają się pojedyncze zdjęcia produktów - jedno pod drugim a chciałabym aby wyświetlały się po dwa produkty. Dodatkowo po wejściu w konkretny produkt chciałabym aby na dole były produkty "zobacz także" i tam w sliderze bym to chciała umieścić, potrzebny mi jest do tego moduł czy można to zrobić w kodzie css? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 T400 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Hej, przyczyn może być wiele, proszę sprawdź czy w trybie developerskim masz jakieś błędy (lub w logach), może coś zmieniałeś ostatnio w sklepie (nowa templatka, moduł, nietypowa konfiguracja )? Czasem warto wycofać ostatnią zmianę aby sprawdzić czy nie wprowadziła błędu. Sprawdź też czy Twoje środowisko jest w 100% zgodne z wymogami Presty. Były na forum zgłoszenia dotyczące podobnego problemu we wczesnych wersjach 1.7. Możesz gdzieś na systemie testowym sprawdzić czy aktualizacja nie rozwiąże tego problemu. Powodzenia T Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Alem93 Posted February 9, 2020 Author Share Posted February 9, 2020 Dziękuję za pomoc. Pojawil sie kolejny problem niestety. Teraz dodaje poprawnie do koszyka, ale nie pokazuje w nim produktów. Nie wyświetla się też supercheckout. Jaka to może być przyczyna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 T400 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Niestety nie znam tego modułu. Ja w takich sytuacjach robię sobie instalację testową (z kopii), wyłączam dodane moduły i włączam kolejno moduły, aby wykryć który powoduje problem. Być może musisz temat skonsultować z twórcą supercheckout - musi się z czymś kłócić na sklepie. Powodzenia T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Alem93
Presta 1.7.3.0 nie działa przycisk "dodaj do koszyka", dopiero jak odświeżę stronę to dodaje produkt do koszyka. Jak mogę rozwiązać ten problem?
4 answers to this question
Recommended Posts