espacious Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Pozdravljeni, imamo pripravljen modul za samodejno nalaganje produktov na NOVO spletno stran Bolhe. Modul je pripravljen za Prestashop 1.7.x.x, deluje pa tudi na 1.6.x.x. možnost izvoza po standardu za artikle (xml) možnost poljubnega besedila v glavi in nogi oglasa (kontaktni podatki, povezave-url, vrsta,cena dostave...) možnost izbire kateri artikli se izvozijo (na seznamu izdelkov) mapiranje Bolha kategorij enostavna uporaba Pa še kaj se najde. Vsi interesenti naj me kontaktirajo, da približno sestavimo ponudbo. Več nas je majn nas stane. Vsi predlogi in vprašanja dobrodošla. Lp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaGlaSi Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Odlično. Dolgo pričakovana rešitev, ki nam bo olajšala objavljanje in ažuriranje izdelkov na Bolhi. Sem zainteresiran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 bravo, sicer za mene ni glih zanimivo. Bom pa modul vseeno Vključil v najbolj zaželjene 👍👍😊 če hočeš lahko tudi na FB skupini objavim. A bi te zanimal tudi ADDONS? lp Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
espacious Posted February 5, 2020 Author Share Posted February 5, 2020 (edited) Pozdravljen malcek, Prosim ja objavi kjerkoli. Glede addonsov pa pomoje nebo šlo ker nismo povsem ok z validacijo. Nekje 80% je ok. Ampak glede na to da zadeva ni zanimiva za tuje trge, razen mogoče za hrvaško(njuškalo.hr), mislim da nima niti smisla. Razvijalec pravi da bi uzelo preveč časa za 0 učinka. Edited February 5, 2020 by espacious typo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
espacious Posted February 20, 2020 Author Share Posted February 20, 2020 Pozdravljeni, modul za Bolho je pripravljen, imamo dve različici: navadna omogoča samodejno nalaganje izdelkov prek xml datoteke na Bolho PRO verzija omogoča opis po meri v glavi in nogi oglasa Za info in ceno me kontaktirajte. LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts