tomvam Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Zdravím,mám problém s IE 8 a IE9 a to takový, že mi nefunguje navýšení ceny u jednoho z atributu (nezvýší se konečna cena), nefunguje rozbalování menu kategorii a špatně se zobrazuje košík, pravděpodobně problém s javascript, což je pro mě bohužel zatím problém. Shop je zatím ve výstavbě: http://dvere-ideal.cz V FF i Chrome vše OK...Mnohokrát děkuji za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomvam Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 Vyzkoušel jsem to na jiném PC a vše OK. Problém budu mít ve windows. Vytvořil jsem jiný uživatelský účet windows a přes nového uživatele je to v IE9 i v IE8 plně funkční. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Vyzkoušel jsem to na jiném PC a vše OK. Problém budu mít ve windows. Vytvořil jsem jiný uživatelský účet windows a přes nového uživatele je to v IE9 i v IE8 plně funkční. ach jo jak mužeš delat eshop kdyz si ani neumiš vyčistit wokna to nechapu např použitim ccleaner :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomvam Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Taky to nechápu dík za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Taky to nechápu dík za radu co nechapeš ? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomvam Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Né, chápu, to byla legrace. Stejně děkuju za nakopnutí.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts