SliderFlash Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 (edited) Geniş Filtre sistemi Deneme: https://www.prestools.com/ https://www.prestools.com/_demo/admin123/prestools/login1.php?url=%2F_demo%2Fadmin123%2Fprestools%2Fproduct-edit.php Konu Alanı : Edited February 8, 2020 by SliderFlash (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 eline sağlık ama nedir ne işe yarar bunu açıklasaydın daha iyi olurdu birde admin bilgisi çalışmıyor kullanıcı adı şifre hatalı doğrusu şu : User: [email protected] pw: opensecret Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliderFlash Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 (edited) Merhaba Ramazan, Değiştirmişler demek ben denediğimde oluyodu şimdi olmuyo şifrenin ayarı benim elimde olmayan birşey ama orda yaziyo zaten Demo: User: [email protected] pw: opensecret Editörün kendi Kaleminden Google ile Türkçeye çevirme yaptım, ama özetle şöyle: Diyelim Shop ile taşınmak istiyosun veya Bilgileri Güvenceye almak istiyosun Çünkü mesela Çok fazla ürün var, bu Yazılımla Bütün Bilgileri Korumaya alabilirsin bazılarıda, söylemine göre ürünleri 1.6'dan bu sistemle 1.7'ye geçirmiş. Ekli komut dosyası, bir mağazanın içeriğini (iş verileri) Prestashop'un bir kurulumundan diğerine kopyalar. Yeni (genellikle yeni kurulmuş) mağazanın ürünleri, siparişleri, müşterileri, vb. Müşterileriniz eski şifrelerini bile saklayabilir. Prestashop güncellemeleri düzenli olarak dengesiz durumlara neden olur. Bu kararsızlık neredeyse her zaman dosyalarda veya yapılandırma ayarlarındadır.Her durumda, bu komut dosyası her ikisini de geride bıraktığından bir çözüm olabilir. Verilerinizin yalnızca bir bölümünü kopyaladığı için bir csv dışa aktarma işleminden çok daha üstündür. Copy_shopdata, Prestools ile aynı dizine yetkilendirme için Prestools kullandığından yüklenmelidir. Yeni mağazaya yüklenmeli, daha sonra copy_shopsdata'nın yapılandırma dosyasındaki eski mağazanın veritabanı verilerini doldurmalısınız. Copy_shopdata kurulumları onarmak içindir. Yükseltme işlemini Prestashop'a bırakmalısınız. Dokümanlar pdf dosyasındadır. PS. Neredeyse tüm mağazalar bu şekilde onarılabilir ve / veya güncellenebilir. Eğer kendiniz yapmaktan korkuyorsanız, bunu sizin için yapmam için beni işe alabilirsiniz. PS-2. Bazı insanlar 1.6.1'den 1.7'ye güncelleme için bu aracı kullanmaya çalıştı. Veritabanı yapısı çok benzer olduğu için bu bir dereceye kadar mümkündür. Ancak, günümüzde Prestashop'un güncelleme yazılımı artık 1.6'dan 1.7'ye güncellenebileceğinden artık yapılmaması gerekiyorPrestools web sitesinden indirebilirsiniz: Copy Shopdata Veya doğrudan (foruma giriş yapmadığınızda çalışmaz) Edited February 10, 2020 by SliderFlash (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts