se_guru Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, Prestashop 1.1 kullanıyorum siteme 1.0'da sorunsuz çalışan bir modül attım yönetim masasında modüller kısmında göründü daha sonra şu an için istemediğimden dolayı kaldırdım sonra bir kaç modül daha denedim bazılarının dosyalarını tamame kaldırdım sonu olarak şu an tüm orjinal dosyaları atmama rağmen admin panelde modüller kısmı boş çıkıyor. LÜTFEN YARDIM EDİN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 modüllerinizin 1.1 versiyonuna uyumlu olduğundan eminmisiniz?localhostunuzda veritabanınızı yedekleyip bir deneyin ...profesyonel yardım almak için benimle iletişme geçebilirsiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksist Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Aynı problem bende de var fakat serverda baktığımda normal çalışıyor? Belkide localhostta php ekletilerinden aktifleştirilmesi gerekenler olabilir diye düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksist Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Az önce kullandığım WAMP 1.7.3 sürümünü kaldırıp WAMP 2.0g'yi kurdum ve modül problemim çözüldü. Sizinde aynını denemenizi öneririm. WAMP-> Server adresi: www.wampserver.comGoogle aramaları için bir kaç kelime****if prestashop modules not shown then please update your web server (apache & php5). Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Çözüm bilgileri için teşekürler...Konu kapatılmıştır Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts