Kamil S Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Ktoś ma jakieś sensowne rozwiązanie na organizację plików do produktu. Listę mam mega długą i ciągle się powiększa. Wiadomo jest CTRL+F jak chce się coś znaleźć, ale czasem po roku człowiek nie pamięta jak to się nazywało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pycode.biz Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 On 1/26/2020 at 12:59 AM, Kamil S said: Ktoś ma jakieś sensowne rozwiązanie na organizację plików do produktu. Listę mam mega długą i ciągle się powiększa. Wiadomo jest CTRL+F jak chce się coś znaleźć, ale czasem po roku człowiek nie pamięta jak to się nazywało. Ja przy produktach stosuję na początku indeks produktu. i jak mam np produkt xx z indeksem np. xx-yy-zzzz to pliki do tego produktu nazywam xx-yy-zzzz_nazwa-pliku Może takie coś tobie pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamil S Posted January 28, 2020 Author Share Posted January 28, 2020 19 hours ago, pycode.biz said: Ja przy produktach stosuję na początku indeks produktu. i jak mam np produkt xx z indeksem np. xx-yy-zzzz to pliki do tego produktu nazywam xx-yy-zzzz_nazwa-pliku Może takie coś tobie pomoże U mnie znowu jak za długą nazwę się wpisze to nie chce dodać załącznika i nie wiem czym to jest spowodowane. Brakuje też opcji jakiejkolwiek edycji. W tej chwili radzę sobie podobnie z nazewnictwem ale nie zawsze się sprawdza. Do tego tak jak mówię, lista robi się strasznie długa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pycode.biz Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Może lepiej linkować pliki nie z prestashop tylko z zewnętrznego hotingu a w preście dorobić tylko moduł do wyświetlania powiązanych linków i wyświetlania go na karcie produktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamil S Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 18 minutes ago, pycode.biz said: Może lepiej linkować pliki nie z prestashop tylko z zewnętrznego hotingu a w preście dorobić tylko moduł do wyświetlania powiązanych linków i wyświetlania go na karcie produktu Pewnie tak by było najlepiej, ale ja nie posiadam zdolności informatycznych aby popełnić taki moduł. Myślałem, że są jakieś gotowe rozwiązania na zasadzie plug&play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pycode.biz Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Nie słyszałem o takim gotowym module dla prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Kamil S
Ktoś ma jakieś sensowne rozwiązanie na organizację plików do produktu. Listę mam mega długą i ciągle się powiększa. Wiadomo jest CTRL+F jak chce się coś znaleźć, ale czasem po roku człowiek nie pamięta jak to się nazywało.
5 answers to this question
Recommended Posts