Arczi Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Dzisiaj na koncie w mBanku pojawiła mi się informacja z zaproszeniem do uczestnictwa w pilotażowej usłudze integratora płatności Paynow. Cennik Paynow to darmowa rejestracja i tylko 0,95% prowizji od transakcji bez konieczności negocjacji i deklarowanej kwoty obrotu. Co więcej: Wpłata klienta powoduje dostęp do środków na Twoim koncie bankowym od razu Nie musisz czekać na wypłatę i nie musisz nic zlecać Prowizja od transakcji to jedyny koszt, jaki ponosisz Obejmuje to wszystkie metody płatności I najważniejsze dla nas - jest integracja z PrestaShop ! https://www.mbank.pl/firmy/uslugi-serwis-transakcyjny/usluga-paynow/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Czyli takie PayU od mBank? Takie oprocentowanie mam od PayU ale każda taka usługa na rynku to opcja by konkurencja obniżyła stawki więc w sumie spoko. Jak ktoś będzie testował niech da znać jak się sprawdza Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Akurat mbank od dawna udostępniał swój moduł płatności oraz moduł rat, teraz poszli o jeden krok dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Podzielam zdaniem przedmówców. Im większa konkurencja tym lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mista85 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Czy ktoś korzysta z modułu Paynow i GTM? Mam problem ze zliczaniem transakcji w Analytics. Tych z Paynow nie widać w statystykach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrz Yoda Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Też się dołączę pytaniem, choć nie skorzystam z modułu: Czy Paynow partycypuje w kosztach zwrotu jak PayPal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maćq84 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 On 9/22/2020 at 10:59 PM, Mistrz Yoda said: Czy Paynow partycypuje w kosztach zwrotu jak PayPal? Z tego co słyszałem, to póki co nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrz Yoda Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 To takie "polskie", wziąć i się wypiąć na Klienta. Będę nadal używał PayPal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts