daniel792 Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Witam Mam problem, chcę zmienić nazwę (tak jak zaznaczone na obrazku) OPIS na NUTY ZAPACHOWE. Sprawdzałem w tłumaczeniach, w plikach, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć. Pomożecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 r4di04ctiv3 Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 (edited) Czesc. CHyba mozna jakos zmienic to w Tłumaczeniach ale nie probowałem. Ja bym zmienił to w ten sposob: w pliku product.tpl ktory znajdziesz w folderze themes/classic/templates/catalog w wierszu 160 zamienil to: {if $product.description} aria-selected="true"{/if}>{l s='Description' d='Shop.Theme.Catalog'}</a> na to: {if $product.description} aria-selected="true"{/if}>{l s='NUTY ZAPACHOWE' d='Shop.Theme.Catalog'}</a> ale nie jestem profi sam sie ucze wiec sprobuj jesli nie zadziala moze ktos zna lepszy sposob, ale u mnie dziala Edited January 23, 2020 by r4di04ctiv3 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daniel792 Posted January 23, 2020 Author Share Posted January 23, 2020 (edited) Podmiana w pliku product.tpl nie pomogła, ale jednak raz sprawdziłem tłumaczenia i się udało. Moje nie dopatrzenie Wrzucam screen i opis Tłumaczenie szablonów-->w moim przypadku classic--->Shop>Theme>Catalog>Description Dzięki za pomoc. Pozdrawiam, można zamknąć Edited January 23, 2020 by daniel792 Rozwiązanie problemu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 r4di04ctiv3 Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Zeby ta podmiana w pliku pomogla musi byc wlaczona kompilacja bez tego zadna podmiana w zadnym pliku nie pomoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
daniel792
Witam
Mam problem, chcę zmienić nazwę (tak jak zaznaczone na obrazku) OPIS na NUTY ZAPACHOWE. Sprawdzałem w tłumaczeniach, w plikach, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Pomożecie?
3 answers to this question
Recommended Posts