marekhtk Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Witam Mam sklep postawiony na wersji 1.7.5.0 chcę ją zaktualizować do najnowszej wersji. Robię wszystko z zaleceniami modułu 1 Click, presta aktualizuje się ale na końcu pojawia się komunikat z błędem Java i wywala i błąd 500. Co jest tego przyczyną ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miccom Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Miałem tak samo... niestety aktualizacja 1-click nie działa chyba za dobrze... Chyba większość fachowców od presty zaleca aktualizację ręczną. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nettera_net Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Może i zleca ale ja nawet jako "fachowiec" od PrestaShop od lat robiłem tym modułem (odkryłem to wczoraj po aktulizacji modułu) a tu nagle taka niespodzianka jak widzę po raz kolejny. Wygodniej jest tym modułem jeśli nic się nie zawali. Wcześniej się z tym nie spotkałem. Jak znajdę aktualne rozwiązanie to napiszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nettera_net Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Okazuje się że wystarczy wyłączyć pamięć podręczną. Zaktualizowało się bez problemów. Zwyczajowo moduły do poprawy. Edited 2 hours ago by nettera_net (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts