cy3erbob Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Witam. Zainstalowałem nowy szablon i mam problem ze zlokalizowaniem i usunięciem informacji o podkategoriach. Mianowicie po wejściu na którąkolwiek z kategorii w menu, na podstronie jest informacja o podkategoriach, a chciałbym ją usunąć ze wszystkich stron. Przeglądałem zainstalowane moduły i niestety nie zlokalizowałem. W załączniku screeny o co dokładnie chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Jeśli szablon nie ma modułu który pozwala to wyłączyć pozostaje edycja plików szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atomek Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Jeżeli to Presta 1.6 to zobacz do modułu "Konfigurator szablonu", jest tam opcja wyłączania podkategorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cy3erbob Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 Quote Jeżeli to Presta 1.6 to zobacz do modułu "Konfigurator szablonu", jest tam opcja wyłączania podkategorii 1.7.2.4. Quote Jeśli szablon nie ma modułu który pozwala to wyłączyć pozostaje edycja plików szablonu. Jak mogę zlokalizować plik, który muszę edytować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
cy3erbob
Witam.
Zainstalowałem nowy szablon i mam problem ze zlokalizowaniem i usunięciem informacji o podkategoriach.
Mianowicie po wejściu na którąkolwiek z kategorii w menu, na podstronie jest informacja o podkategoriach, a chciałbym ją usunąć ze wszystkich stron.
Przeglądałem zainstalowane moduły i niestety nie zlokalizowałem.
W załączniku screeny o co dokładnie chodzi.
3 answers to this question
Recommended Posts