qguar Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Cześć, mam taki problem w sklepie uruchomiliśmy wbudowaną wersję produktów powiązanych (Accessories), ale na liście pojawiają się tylko dostępne towary, a chciałbym żeby te ze stanem zero też były widoczne. Jak to zmienić? Pozdrawiam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Przemysław Suszek Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Jaka Prestashop? Pewnie trzeba zmodyfikować plik szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 qguar Posted January 21, 2020 Author Share Posted January 21, 2020 On 1/10/2020 at 7:54 AM, mr.suchy said: Jaka Prestashop? Pewnie trzeba zmodyfikować plik szablonu. 1.6.1.13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Habakuk34 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 On 1/9/2020 at 9:52 PM, qguar said: Cześć, mam taki problem w sklepie uruchomiliśmy wbudowaną wersję produktów powiązanych (Accessories), ale na liście pojawiają się tylko dostępne towary, a chciałbym żeby te ze stanem zero też były widoczne. Jak to zmienić? Pozdrawiam wszystkich W jaki sposób uruchomiliście wyświetlanie produktów powiązanych ? W back office można przypisać produkty powiązane, jednak po stronie sklepu wyświetla się tylko zakładka "Akcesoria" ale bez produktów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
qguar
Cześć, mam taki problem w sklepie uruchomiliśmy wbudowaną wersję produktów powiązanych (Accessories), ale na liście pojawiają się tylko dostępne towary, a chciałbym żeby te ze stanem zero też były widoczne. Jak to zmienić?
Pozdrawiam wszystkich
3 answers to this question
Recommended Posts