mehmetbulat Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 (edited) Merhaba, Prestashop 1.7 Kullanıyorum PayTR Ödeme Yöntemi Modülünü Yükleyip Kurulum Yaptım ancak Kurulumdan Sonra şu Hatayı Aldım: " Maalesef, herhangi bir ödeme yöntemi mevcut değil. " PayTR Modülünü Devredışı Bıraktığımda Ödeme Yöntemleri Geri Geliyor Sorunsuz Sipariş Alınıyor Fakat Etkileştirildiğinde Bu Hatayı Veriyor. Admin Panelinde Modüller Sayfasında Uyarılar Kısmında 1 adet Uyarı Görünüyor o da PayTR Modülü için Verdiği Uyarı: " Bu modül için para birimi ayarlanmadı. " Hatası Veriyor Fakat Yapılandırma da Böyle Bir Ayar Yok Ödeme Tercihlerinde PayTR Tikleri Açık Olarak Görünüyor Herşey Tamam fakat olmuyor PayTR Etkinken ve Devredışıyken Ödeme Adımı Fotoğrafını ve Admin Paneli Uyarısını Fotoğraflarla Belirttim Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Site URL: https://www.rakikadehcim.com/ Edited January 9, 2020 by mehmetbulat (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 On 1/9/2020 at 3:51 PM, mehmetbulat said: Merhaba, Prestashop 1.7 Kullanıyorum PayTR Ödeme Yöntemi Modülünü Yükleyip Kurulum Yaptım ancak Kurulumdan Sonra şu Hatayı Aldım: " Maalesef, herhangi bir ödeme yöntemi mevcut değil. " PayTR Modülünü Devredışı Bıraktığımda Ödeme Yöntemleri Geri Geliyor Sorunsuz Sipariş Alınıyor Fakat Etkileştirildiğinde Bu Hatayı Veriyor. Admin Panelinde Modüller Sayfasında Uyarılar Kısmında 1 adet Uyarı Görünüyor o da PayTR Modülü için Verdiği Uyarı: " Bu modül için para birimi ayarlanmadı. " Hatası Veriyor Fakat Yapılandırma da Böyle Bir Ayar Yok Ödeme Tercihlerinde PayTR Tikleri Açık Olarak Görünüyor Herşey Tamam fakat olmuyor PayTR Etkinken ve Devredışıyken Ödeme Adımı Fotoğrafını ve Admin Paneli Uyarısını Fotoğraflarla Belirttim Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Site URL: https://www.rakikadehcim.com/ Expand Merhaba Mehmet Bey, Öncelikle hoş geldiniz. Maalesef bu modülde küçük bir BUG var ve ne yazık ki hala düzeltilmemiş. Çözümü önceki konulardan birinde paylaşmıştım, bakınız. Başarılar, Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehmetbulat Posted January 21, 2020 Author Share Posted January 21, 2020 On 1/21/2020 at 11:42 AM, SahinSOLMAZ said: Merhaba Mehmet Bey, Öncelikle hoş geldiniz. Maalesef bu modülde küçük bir BUG var ve ne yazık ki hala düzeltilmemiş. Çözümü önceki konulardan birinde paylaşmıştım, bakınız. Başarılar, Expand Teşekkür Ederim Şahin Bey Sizin Yazınızı Daha Önceden Görmüştüm Denedim Fakat Maalesef ki işe yaramadı bende PayTR'ye Yazdım Sorun Olmadığını İddia Ettiler Mecburen İyzico Kullanıyorum Yine de Çok Sağolun Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 On 1/21/2020 at 1:37 PM, mehmetbulat said: Teşekkür Ederim Şahin Bey Sizin Yazınızı Daha Önceden Görmüştüm Denedim Fakat Maalesef ki işe yaramadı bende PayTR'ye Yazdım Sorun Olmadığını İddia Ettiler Mecburen İyzico Kullanıyorum Yine de Çok Sağolun Expand Rica ederim. Bu arkadaşlar trajikomik bir yaklaşım sergiliyor bu konuda, o vakit bana da "ısrarla" -bir sorun yok- diye geri dönüş yapmışlardı, sonra -düzelteceğiz- demişlerdi ama netice değişmemiş hala. Yine de İyzico'nun komisyon oranları PTR'dan yüksek ise, özelden ulaşırsanız bir çözümüne bakabiliriz. Bol kazançlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafer0zturk Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Güncel paytr modülü ektedir. paytrcheckout.zipFetching info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts