protectphone.pl Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 (edited) Witam. Korzystam z prestashop 1.7.6.2 Próbuję dostować sklep do wymogów prawnych, ale oficjalne moduły nie do końca spełniają wymagania. W związku z czym zwracam się do Was z tą prośbą. Mimo, że problem ten potencjalnie dotyczy każdego użytkownika nowej presty, nie udało mi się wyszukać odpowiedzi na zadane pytanie.. Pytanie 1: Za poniższy checkbox odpowiada moduł: psgdpr - Oficjalna zgodność z RODO. Aktualnie Checkbox wygląda następująco: Jak rozbić go na 2 osobne checkboxy (a checkbox z polityką odpowiednio rozbudować, aby zawierał tzw. pierwszą warstwę informacyjną ? Chcę żeby wyglądało to następująco: Pytanie 2 Za poniższy checkbox odpowiada moduł: ps_dataprivacy - Blok Ochrona danych osobowych Jak mogę scalić je razem? Edited January 9, 2020 by protectphone.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 endriu107 Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 Masz 3 checkboxy 1 chcesz usunąć a drugi chcesz podzielić na 2 więc ostatecznie chcesz mieć 3 checkboxy? To masz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 protectphone.pl Posted January 12, 2020 Author Share Posted January 12, 2020 pomożecie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 protectphone.pl Posted January 12, 2020 Author Share Posted January 12, 2020 9 minutes ago, endriu107 said: Masz 3 checkboxy 1 chcesz usunąć a drugi chcesz podzielić na 2 więc ostatecznie chcesz mieć 3 checkboxy? To masz 3 Nie jest to mój wymysł tylko jest to wskazane prawnie, aby wyglądało to w przedstawiony sposób. Wiesz endriu107 jak wprowadzić te zmiany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pycode.biz Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Zgodnie z prawem nie możesz scalić tego w jedno - Wiadomość o Administratorze danych to jedno a newsletter to drugie i z tego co rozmawiałem z prawnikami nie powinno być to łączone bo będą kary Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 protectphone.pl Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 On 1/13/2020 at 1:53 PM, pycode.biz said: Zgodnie z prawem nie możesz scalić tego w jedno - Wiadomość o Administratorze danych to jedno a newsletter to drugie i z tego co rozmawiałem z prawnikami nie powinno być to łączone bo będą kary Ok, a wiesz jak mogę podzielić checboxa "Potwierdzam, że zapoznałem się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności sklepu internetowego" na dwa osobne ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
protectphone.pl
Witam.
Korzystam z prestashop 1.7.6.2
Próbuję dostować sklep do wymogów prawnych, ale oficjalne moduły nie do końca spełniają wymagania. W związku z czym zwracam się do Was z tą prośbą.
Mimo, że problem ten potencjalnie dotyczy każdego użytkownika nowej presty, nie udało mi się wyszukać odpowiedzi na zadane pytanie..
Pytanie 1:
Za poniższy checkbox odpowiada moduł: psgdpr - Oficjalna zgodność z RODO.
Aktualnie Checkbox wygląda następująco:
Jak rozbić go na 2 osobne checkboxy (a checkbox z polityką odpowiednio rozbudować, aby zawierał tzw. pierwszą warstwę informacyjną ?
Chcę żeby wyglądało to następująco:
Pytanie 2
Za poniższy checkbox odpowiada moduł: ps_dataprivacy - Blok Ochrona danych osobowych
Jak mogę scalić je razem?
5 answers to this question
Recommended Posts