Miki.in Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Nefunguje mi přepočet cen (s DPH i bez DPH) podle množství v detailu produktu. Např. 1 ks x 100 Kč OK, ale zadám-li např. 2 ks x 100 Kč, cenu to nepřepočítá na 200 Kč, ale napíše to NaN Kč s DPH... Nevíte někdo co s tím? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Verze Prestashopu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki.in Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 On 2/3/2020 at 8:33 PM, Guest said: Verze Prestashopu ? Dobrý den, Mám verzi: 1.6.1.13 Ceny se mi nepřepočítávají dle množství (ani ta s DPH ani ta bez DPH) Když přidám atributy k produktu např. cena trubky za 1 metr je 100 czk za 2 metry 200 czk, tak mi to přepočítá jen tu cenu s DPH.. Nevíte co s tím ? díky moc za pomoc miki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 (edited) Ahoj, je to trochu sloožitější a neznám tvoje programátorské znalosti. Je potřeba upravit dva soubory. Ukázka funkčnosti pro Prestashop 1.6 https://e-apps.eu/test/ps-16/ 1. themes/js/product.js 2. themes/default-bootstrap/product.tpl 3. vyčistit cache Modul k zakoupení: https://e-apps.eu/prepocet-ceny-podle-mnozstvi-v-detailu-produktu.html Edited April 4, 2020 by Guest (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki.in Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 Ahoj, dobrý večer, děkuji za návod, přiložené soubory jsem updatoval a zmizela mi zobrazovaná cena bez DPH, ukazuje se mi na otevřené stránce produktu pouze cena vč. DPH, která se mění jen pokud je u produktu zadaný atribut - pokud atribut (barvu..velikost atp.) produkt nemá, cena se při změně množství nepřepočítává Důležitější je pro mě aby se přepočítávala když je atribut a aby se ukazovala i cena bez DPH (na product-list se mi ukazuje...) Nejsem programátor - ale soubory upravit v Rapid CSS taktrochu zvládnu Děkuji za odpověď a pomoc.. miki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Návod byl pro defaultní šablonu default-bootstrap. Pokud již byla šablona upravená, tak samozřejmě jsou změny pryč. Proto jsem vložil podrobný návod jak to udělat. Adresa eshopu ? V ukázkovém eshopu vše funguje, mohu klidně ráno změnit i ceny atributů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki.in Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 Byl moc rád a moc by mi to pomohlo adresa shopu je: https://shop.blueengineering.cz/cs/37-trubky-25crmo4-konstrukcni díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Ok. Máš k dispozici původní soubor product.tpl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki.in Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 posílám v příloze původní soubor product.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Ok, potřebuji do šablony nahrát ten tvůj původní soubor product.tpl a vyčistit cache v administraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki.in Posted April 4, 2020 Author Share Posted April 4, 2020 ahoj, dobré ráno, původní soubor product.tpl jsem nahrál zpět cache by mělo být taky vyčištěné díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 (edited) Ahoj, dobré ráno. Asi by to mělo být takto: https://e-apps.eu/test/ps-16/tshirts/1-faded-short-sleeves-tshirt.html#/1-size-s/13-color-orange změna je patrná u velikostí a oranžové barvě. Ještě musím upravit javascript pto načtení správného DPH (dle nastavení), popř. nechám 21% zabudováno ve scriptu natvrdo. Edited April 4, 2020 by Guest (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki.in Posted April 4, 2020 Author Share Posted April 4, 2020 Takhle přesně je to úplně super 👍 díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Vpravo u mých příspěvků je šedé srdce, tam se hodnotí a dává like nebo thanks 😉 Třeba u všech příspěvků 😉 Upravené soubory jsem zaslal na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts