Trampino Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Ahoj lidi, poradil by mi prosím někdo z Vás? Mám web s responzivní šablonou na PS 1.6.1.6. A to na doméně zapokladem.cz Můj problém je, že na mobilu se mi hlavička zobrazuje blbě. Jediné co jsem dokázal sám udělat bylo to, že jsem v šabloně přidal do custommaker.css na konec tuhle úpravu. A díky tomu se mi na mobilu přestal na pozadí zobrazovat ten obrázek s mapou, který se tam zobrazoval na naprosto špatném místě a nezobrazoval se celý, protože je moc veliký. @media screen and (max-width: 767px) { header { background-image: none !important;} } Nechci se v tom moc šťourat a tak myslím, že nejjednodušší pro dosažení potřebného cíle bude tohle ponechat a jen na mobilu zobrazovat jiný obrázek Loga obchodu, než na PC a tabletu. Mohli by jste mi prosím poradit, kam a jakou úpravu bych měl v šabloně udělat, aby se na mobilu zobrazoval jiný (mnou určený) obrázek loga, než na PC a tabletu a aby byl na mobilu zarovnaný na střed (na PC a Tabletu musí zůstat zarovnaný vlevo)? A také jak udělat, aby byly na mobilu mezery mezi prvky Menu, Košík, Vyhledávání a Logem všechny stejně velké a mnohem menší, než jsou tam teď? Smyslem je dosáhnout toho, aby uživatel na mobilu musel co nejméně scroolovat, než se v rámci obrazovky dostane k náhledům s produkty. Předem moc díky za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luishuaymana Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Zjistit, že je možné si vybrat z listů a těl. Debe agregar mucho css. Prohlédněte si javascript pero debería tener acceso. Měli byste si sednout na web, nechat si přijít s programátorem a webem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts