Jump to content

Edit History

antylopa

antylopa

22 hours ago, sir_henry said:

Hej,

obiecałem że dam znać jak się uporam z tym i już się uporałem. właściwie to nie ja ale support. 

otóż: 
- nie pojawiał się button wyboru paczkomatu ( ten który mi się wcześniej pojawiał był od furgonetki, czego nie sprawdziłem  ) 🤦‍♂️

napisałem do supportu - działają bardzo sprawnie. 
ustawienia modułu nic nie dają była konieczna zmiana w kodzie modułu.  

zmienili pliki :

gmparcellocker/gmparcellocker.php
supercheckout/views/templates/front/delivery_methods.tpl
supercheckout/views/css/front/style.css
supercheckout/views/js/front/supercheckout.js

(nie sprawdzałem co zmienili)

i hula wszystko pięknie ! 

@Daresh

chcesz plik po ich zmianach ? 

@antylopa

zagadaj na chacie - dają 25% rabatu od tego co jest na stronie. 😉

Promocyjna cena spowodowała, że chciałem kupić ten moduł. Trochę ostygłem jak zobaczyłem demo po stronie sklepu i proces zamawiania przez kupującego. Chciałem mieć wszystko na jednej stronie, tak jak jest https://www.presteamshop.com/es/modulos-prestashop/one-page-checkout-prestashop.html, a nie na kolejnych pojawiających się po sobie. Również brakuje mi rzucającej się w oczy możliwości logowania przez Fb, czy też przez Google.

W/w moduł spełnia moje oczekiwania, niestety jest dwa razy droższy :( dlatego poczekam na jakąś promocję :) 

antylopa

antylopa

21 hours ago, sir_henry said:

Hej,

obiecałem że dam znać jak się uporam z tym i już się uporałem. właściwie to nie ja ale support. 

otóż: 
- nie pojawiał się button wyboru paczkomatu ( ten który mi się wcześniej pojawiał był od furgonetki, czego nie sprawdziłem  ) 🤦‍♂️

napisałem do supportu - działają bardzo sprawnie. 
ustawienia modułu nic nie dają była konieczna zmiana w kodzie modułu.  

zmienili pliki :

gmparcellocker/gmparcellocker.php
supercheckout/views/templates/front/delivery_methods.tpl
supercheckout/views/css/front/style.css
supercheckout/views/js/front/supercheckout.js

(nie sprawdzałem co zmienili)

i hula wszystko pięknie ! 

@Daresh

chcesz plik po ich zmianach ? 

@antylopa

zagadaj na chacie - dają 25% rabatu od tego co jest na stronie. 😉

Promocyjna cena spowodowała, że chciałem kupić ten moduł. Trochę ostygłem jak zobaczyłem demo po stronie sklepu i proces zamawiania przez kupującego. Chciałem mieć wszystko na jednej stronie, tak jak jest https://www.presteamshop.com/es/modulos-prestashop/one-page-checkout-prestashop.html, a nie na kolejnych pojawiających się po sobie. Również brakuje mi wrzucającego się w oczy logowania się przez Fb, czy też przez Google.

• Create New...