DFJF Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Sziasztok! Frissítettem a teszt webáruházamat, amit be szeretnék majd vezetni és a 1.7.6.1 -> 1.7.6.2-re történő frissítéssel így jelenik meg az összes email tárgyában a cég neve: [Játékforrás Webáruház] Rendelés feldolgozása Mitől lehet ez? (Hotmail web clientben tesztelve) Előre is köszönöm a segítségeket! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Ezt sikerült azóta megoldani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DFJF Posted December 17, 2019 Author Share Posted December 17, 2019 Szia! Sajnos nem... Azóta telepítettem egy clean presta-t és az volt az első dolgom, hogy az smtp beállítások után küldtem egy teszt email-t. Ennek a szövege, illetve a kinézete a következő: Quote Tárgy: Teszt üzenet - Prestashop Üzenet: Ez egy tesztlevél. Ha megkaptad, azt jelenti, hogy a szervered képes leveleket küldeni! Juhú! Nem igazán tudom, hogy mi lehet, frissítés előtt (1.7.6.1) nem csinálta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Ez a levélsablon sajnos pont nem mérvadó, mindegyik ps verzióban így küldi ki ezt a sablont (ilyen karakterkódolással). Viszont a többinek jónak kell lennie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webstartconsulting Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Sziasztok! A class folderben a mail.php 471 -es sorában cseréld le ezt: $subject = '[' . Tools::safeOutput($configuration['PS_SHOP_NAME']) . '] ' . $subject; Erre: $nombre = $configuration['PS_SHOP_NAME']; $subject = '[' . $nombre . '] ' . $subject; És jó, bugreportban benne, nex update javítja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DFJF Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 On 1/8/2020 at 7:50 AM, Webstartconsulting said: Sziasztok! A class folderben a mail.php 471 -es sorában cseréld le ezt: $subject = '[' . Tools::safeOutput($configuration['PS_SHOP_NAME']) . '] ' . $subject; Erre: $nombre = $configuration['PS_SHOP_NAME']; $subject = '[' . $nombre . '] ' . $subject; És jó, bugreportban benne, nex update javítja. Tökéletes a megoldás, működik! Köszönöm szépen mindenkinek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webstartconsulting Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 1 minute ago, DFJF said: Tökéletes a megoldás, működik! Köszönöm szépen mindenkinek! Szívesen! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts