Jump to content

Edit History

Mateusz

Mateusz

Przepraszam, że tak późno , ale 2 dni na wyjeździe byłem. Chcę dodać do pliku kod związany z wysyłaniem informacji o produkcie do innej aplikacji, która w ten sposób ma być zintegrowana z moim sklepem internetowym. Czyli tworzę u siebie nowy produkt i automatycznie tworzy on się w tej drugiej. 

Wersja PrestaShop: 1.7.6.1

Znalazłem ten plik product-add-to-cart.tpl , ale to raczej nie ten plik o któy mi chodziło. Chodzi mi o taki kod gdzie spisuje id,nazwe,cene itp produktu. 

Mateusz

Mateusz

Przepraszam, że tak późno , ale 2 dni na wyjeździe byłem. Chcę dodać do pliku kod związany z wysyłaniem informacji o produkcie do innej aplikacji, która w ten sposób ma być zintegrowana z moim sklepem internetowym. Czyli tworzę u siebie nowy produkt i automatycznie tworzy on się w tej drugiej. 

Niestety w  templates nie ma takiego folderu ani pliku jak dalej podałeś.

Mateusz

Mateusz

• Create New...