didoodje Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Ahoj mam Prestu 1.3 a chci zavést v mém obchodě možnost plateb online. chci se tedy zeptat jak to v případě prestashopu udělat, nebo i jak se to zřizuje obecně pro jakýkoliv eshop. díky moc za informaceS pozdravem didoodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Upresni prosim tvoju poziadavku, pretoze v podstate to co si opisal, PrestaShop v sebe ma a okrem platby v hotovosti su vsetky platby povazovane za online... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didoodje Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 No ja tam mam nakych 8 modulu plateb PayPal, Money bookers ... to sou vsechno el.penezenky ne? no a ja chci umoznit zakaznikum platit online jejich kreditkama tak to snad musim s nekym uzavrit obchodni smlouvu nebo neco ne? diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Zda sa mi ze v tom mas trosku hokej (bez urazky). PayPal umoznuje platbu kartou, prevodom z/na PayPal ucet alebo poslat peniaze emailom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didoodje Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 No mam no :-D klidne i z urazkou takze si mam udelat paypal ucet kde mi pudou chodit platby kartou od zakazniku ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Ano, ALE musis si uvedomit, ze PayPal si uctuje na nase pomery dost vysoke poplatky. Mozes si o tom precitat nieco na http://www.lupa.cz/clanky/proc-ceskym-eshopum-nevoni-paypal/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
didoodje Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 A je teda nějaký míň nákladný způsob jak zprovoznit online platby? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Za platby kreditkou, PayPalem nebo jiným online způsobem si banka vždy strhne pár procent. Běžně je to okolo 3-4%. Mají v tom započítané i podvodné transkace a je s tím potřeba počítat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts