erendiz Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Arkadaşlar merhaba. Sitenize yeni üye oldum ve çok deneyimli değilim. Advance seo kurulumu yaptım bu gün. Fakat sonrasında ürünler sayfaları kayboldu. Yani ana sayfada menülerde ürünler görünüyor fakat ürün sayfası için üzerine tıklandığında 404 hatası alıyorum. htaccess dosyasını falan silip yeniden oluşturdum fakat fayda etmedi. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Merhaba Büyük ihtimalle kullandığınız sunucu desteklemiyor olabilir. Sunucu işletim sistemi ve soft konfigurasyonunu yazın isterseniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erendiz Posted November 11, 2019 Author Share Posted November 11, 2019 1 hour ago, MahmutGulerce said: Merhaba Büyük ihtimalle kullandığınız sunucu desteklemiyor olabilir. Sunucu işletim sistemi ve soft konfigurasyonunu yazın isterseniz. Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Yani tam olarak algılayamadım. Şimdiye kadar sorunsuz çalışıyordu. Sadece Seo modülünü kurduktan sonra bu problem ortaya çıktı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Merhaba Ben teşekkür ederim. Bahsettiğiniz modülün oluşturduğu bazı .htaccess direktifleri sunucunuzla uyumlu olmayabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erendiz Posted November 11, 2019 Author Share Posted November 11, 2019 modülü kaldırdım komple. ürün bağlantılarını tekrar oluşturmam mümkün değil mi acaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Merhaba Tabi ki mümkün. Versiyona göre yeri değişir ama SEO URL ayarları sayfası var. Buraya girip bir kez kaydet butonuna basın .htaccess yeniden oluşur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 [ÇÖZÜM] Benzer sorunlar yaşayanlar için: AdvancedSEO modülü ürün sayfasının SEF yapısını/kuralını değiştirmiş. Orijinal kuralı yapıştırınca sorun ortadan kalktı. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts