aba77 Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Zdravim, narazil jsem na chování presty kdy mám postavený load balancer, který terminuje ssl a rozhazuje spojení na 3 nody za ním, kde běží apache, php ... sdílejí filesystem, připojují se na externí DB. Mám udělanou persistenci, tak aby objednávka proběhla vždy v rámci jednoho nodu. Vše zdá se funguje, jen jsem překvapený, že čísla objednávek nerostou lineárně, ale přibývají po 3, stejně tak asi i čísla košíků. Nesetkal se s tím někdo, případně netušíte jak to má presta udělané - je to chyba, nebo vlastnost? Díky PB Link to comment Share on other sites More sharing options...
aba77 Posted November 11, 2019 Author Share Posted November 11, 2019 solved mysql> SHOW VARIABLES LIKE 'auto_inc%'; +--------------------------+-------+ | Variable_name | Value | +--------------------------+-------+ | auto_increment_increment | 3 | | auto_increment_offset | 3 | +--------------------------+-------+ 2 rows in set (0.00 sec) DB bezi na gallera clusteru takze autoincement neni standardne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts