AFD_Warszawa Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Dzień dobry. Poszukuję prawdziwego fachowca, który najpierw zdiagnozuje, a następnie przyspieszy działanie mojego sklepu. Wersja presta 1.6.24 stoi na linuxplcom, liczba produktów ok. 900. Od dłuższego czasu zarówno strona jak i panel wolno działają, co za pewne wpływa niekorzystnie na nasze SEO, a już na pewno denerwuje większość klientów. Co do budżetu to mam już jakiś zarys stawek godzinowych i jestem skłonny normalnie, uczciwie zapłacić za efekty, które również i mi przyniosą korzyści. Jeżeli na chwilę będzie super a po 3 dniach znowu wszystko wróci do normy to oczywiste, że nie będzie to miało dla mnie żadnej wartości. Dopuszczam również możliwość słabej obsługi ze strony linuxplcom, ale potrzebuję żeby ktoś mi to zdiagnozował tak bym miał jakiekolwiek argumenty do dyskusji z nimi. Sprawa raczej pilna, dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_jaworski Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Witam, Diagnostykę można zrobić ustawiając w pliku config/defines.inc.php define('_PS_DEBUG_PROFILING_', false); na true Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts