Marek Gura Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Zdravim Vás, narazil som na celkom velky problem v administracii. V sekcii - katalog - produkty pri editacii produktu v multistore vytvorim primarne nastavenie atributov farba - velkost, nacita mi bez problemov kombinacie pri vybere sekundarnej domeny dam vytiahnut opet atributy vygenerujem ich ale uz sa nenacitaju. Ked som manualne pridal do DB tabulky product_attribute_shop zaznam tak sa na stranke objavili atributy a aj administracii po zmazani sa opet problem vyskytol dalsia informacia pri volbach tak isto vygeneruje len textove pole len v jednom Eshope ale v druhom ak zadam tu istu hodnotu tak z predosleho storu sa hodnota vymaze a nastavi ju pre poslednu. Multistore vykazuje rozne zavady pri produkte, ak mate uz atributy nastavene a urobite zmenu tak vypadne aj nastavenie defautl category id a treba manualne v SQL definovat korenovu kategoriu. Chcem sa spytat ako toto viem fixnut nech sa nemusim tolko hrabat v tom kode. Je na to nejaky fix pre multistore? Jedna sa o verziu 1,7,6 stable dakujem za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts