phpraha Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Zdravím všechny,použil jsem na webu modul Blocktopmenu, protože mi nejvíce vyhovuje na šablonu Electronix. Ale nějak mi to rozhodilo horní část pod headerem. Nejsem zkušený koder (hlavně mi ještě nejde css)a byl bych moc rád, kdyby se našel někdo,kdo by mi to dorovnal. Vyhledávání tam také nechci.Stránka s webem: http://simplyreal.tode.cz Mohu na oplátku nabídnout tiskové služby... Moc díky za každou radu a pomoc.Přikládám některé soubory Blocktopmenu.Celý modul je ke stažení free zde:Blocktopmenu - Download blocktopmenu.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
theme_designer Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 My jsme to kontrola Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 To fakt nikdo z vás neví jak to srovnat? Škoda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 no tuhle lištu mám instalovanou taktéž...www.spiceindia.cztakže mě to taky dělá...jsem si toho nevšim Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 Ono by to mělo jít někde v kodech,ale bohužel v tom nejsem až tak zběhlý,zkoušel jsem to - skoro to bylo,ale ještě jsem asi šáhl jinam a konec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardon Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 superfish_modified.css a zkusila bych se podivat na parametr sf-menu width:952 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 Moc díky, to je ono,lišta se srovnává,měla menší délku v px než header.A jak se zbavím toho vyhledávacího pole, aby se mi to vlastně celé posunulo k sobě?Děkuji všem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 možná že stačilo jen zmenšit header ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Poradil bych Ti, ale nemam rad, kdyz se nekdo sere do neceho cemu evidentne nerozumi:Designed by: Pavel Holy - PHPraha ©2011,Reklama, grafika, tisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardon Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 podle mě jsi to roztáhl moc, zapomněl jsi na okraje zkus si vice prostudovat to css, ale bez základních znalostí to půjde opravdu těžko Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 Tak lištu jsem částečně srovnal,ale nemůžu tam dostat obrázek okraje lišty a jak zruším to vyhledávací pole?Díky všem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Tak lištu jsem částečně srovnal,ale nemůžu tam dostat obrázek okraje lišty a jak zruším to vyhledávací pole?Díky všem Co třeba zkusit Moduly>Top horizontal menu v1.3>Nastavení>Zrušit zaškrtnutí políčka Search bar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Tak lištu jsem částečně srovnal,ale nemůžu tam dostat obrázek okraje lišty a jak zruším to vyhledávací pole?Díky všem Co třeba zkusit Moduly>Top horizontal menu v1.3>Nastavení>Zrušit zaškrtnutí políčka Search bar ? Toto je stara verzia modulu, ktora funkcionalitu vypnutia v admine nema. Co tak ist do sablony ktora zobrazuje menu a odstranit kod s vyhladavacim formularom? Inak tema na pobavenie, "Ako Pat a Mat menu robili" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts