neXsis Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Arkadaşlar modules kısmında install/uninstall butonları falan kayboldu, yada bilmeden kapattım.Şu an modules e tıklayınca aşağıdaki gibi görünüyor, içi nereye gitmiş olabilir bilen varmı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neXsis Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 konu güncel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemin Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 ewt arkadaşlar PrestaShop_v1_1 versiyonundada aynı sorun var bunu nasıl giderebiliriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemin Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
izmen Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Arkadaşlar modules kısmında install/uninstall butonları falan kayboldu, yada bilmeden kapattım.Şu an modules e tıklayınca aşağıdaki gibi görünüyor, içi nereye gitmiş olabilir bilen varmı? aynı sorunu yaşıyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa seviniriz.ilgilenen arkadaşa şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Merhaba,ekran görüntüsü ekleyebilirmisiniz? Herhangibi bir uyarı veya hata vermiyormu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
izmen Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Merhaba,ekran görüntüsü ekleyebilirmisiniz? Herhangibi bir uyarı veya hata vermiyormu? ekran görüntüsünü ekledim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Son eklediğiniz modülün klasörünü modules / içinden silin. modülde sıkıntı olduğunda o ekranda modüller gelmiyor..teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
izmen Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Son eklediğiniz modülün klasörünü modules / içinden silin. modülde sıkıntı olduğunda o ekranda modüller gelmiyor..teşekkürler default style onu kullanıyorum herhangi bir modül yüklemedim. tr versiyonu kaldırıp ingilizceyi kurmama rağmen yine aynı aslında çok acemi değilim site konularında, daha önce vBulletin sistemini kullandım çok iyi bilirim.scripti localde deniyorum ama dediğim gibi herhangi bir modül yüklemedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksist Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Az önce kullandığım WAMP 1.7.3 sürümünü kaldırıp WAMP 2.0g’yi kurdum ve modül problemim çözüldü. Sizinde aynını denemenizi öneririm. WAMP-> Server adresi: http://www.wampserver.comGoogle aramaları için bir kaç kelime****if prestashop modules not shown then please update your web server (apache & php5). Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Merhaba,prestanın local veya serverde kurulduğu hakkında kullanıcılar bilgi vermemiş. Sorunun neden kaynaklaştığını bende daha anlamış değilim.Konuyu acan, veya aynı sorunu yaşayanların kurulumları localda ise lütfen yanıt yazsınlar. Konu çözüldü ise, konuyu kapatalım.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
izmen Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Merhaba,prestanın local veya serverde kurulduğu hakkında kullanıcılar bilgi vermemiş. Sorunun neden kaynaklaştığını bende daha anlamış değilim.Konuyu acan, veya aynı sorunu yaşayanların kurulumları localda ise lütfen yanıt yazsınlar. Konu çözüldü ise, konuyu kapatalım.Kolay gelsin... http://www.prestashop.com/forums/viewthread/3663/kurulum_ayar_ve_gncelleme/prestashop_localhosta_kurmakbu bölümde anlatılmış locale kurulumubende serverin yüksek versiyonunu kurunca düzeldi.ilginize teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts