Jump to content

Edit History

design4VIP

design4VIP

to widzialem.... nie da sie prosciej? ;)

ja potrzebuje rozwiazania tylko na jedno pole, nie potrzebuje wrzucac zdjec itp. przyznaje... szkoda mi czasu na analizowanie powyzszego i wyciaganie co mi z tego potrzebne ;) myslalem, ze ktos ma jakies prostsze i szybsze rozwaizanie ;)

a i druga rzecz... jak zrobic to pole obowiazkowe tylko w momencie wybrania atrybutu "TAK"... bo jak pisalem, nie ma problemu dodac JS .hide, .show  dla pola. tylko jezeli bedzie obowiazkowe z opcja .hide (NIE atrybutu) to bedzie krzyczalo, ze niewypelnione... i idac tym tokiem myslowym dalej, jezeli ktos wybierze TAK, wpisze cokolwiek, sie rozmysli i wybierze NIE to pole nadal bedzie wypelnione tylko ukryte, jak teraz rozgraniczyc zapisanie tego pola tylko w momencie wybrania opcji TAK.

nie ma jakiegos hooka 'action' dla przycisku "add to cart" zeby sie pod niego podpiac?

design4VIP

design4VIP

ja potrzebuje rozwiazania tylko na jedno pole, nie potrzebuje wrzucac zdjec itp. przyznaje... szkoda mi czasu na analizowanie powyzszego i wyciaganie co mi z tego potrzebne ;) myslalem, ze ktos ma jakies prostsze i szybsze rozwaizanie ;)

a i druga rzecz... jak zrobic to pole obowiazkowe tylko w momencie wybrania atrybutu "TAK"... bo jak pisalem, nie ma problemu dodac JS .hide, .show  dla pola. tylko jezeli bedzie obowiazkowe z opcja .hide (NIE atrybutu) to bedzie krzyczalo, ze niewypelnione... i idac tym tokiem myslowym dalej, jezeli ktos wybierze TAK, wpisze cokolwiek, sie rozmysli i wybierze NIE to pole nadal bedzie wypelnione tylko ukryte, jak teraz rozgraniczyc zapisanie tego pola tylko w momencie wybrania opcji TAK

design4VIP

design4VIP

design4VIP

design4VIP

• Create New...