deeuss Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Witam, Nie mogę powiązać swojego konta PayPal z modułem w preście. Utworzyłem API, podaje w module identyfikator i hasło, a moduł nie trybi - ciągle komunikat "Wystąpił błąd podczas tworzenia strony internetowej. Sprawdź swoje dane uwierzytelniające." Link to comment Share on other sites More sharing options...
() Maciej () Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Udało się rozwiązać problem ? Mam dokładnie to samo i szukam rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeuss Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 4 hours ago, () Maciej () said: Udało się rozwiązać problem ? Mam dokładnie to samo i szukam rozwiązania. Mam firmę w Niemczech i dostałem wiadomość od supportu PayPala, że moduł nie działa w Niemczech i zalecali zainstalowanie poprzedniej wersji- pomogło. Ogólnie to już mam dość problemów z prestą po 2 latach i uciekam na inny ecommerce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
() Maciej () Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Na innych wcale nie jest lepiej Przetestowałem większość najpopularniejszych i z doświadczenia wiem, że presta nie jest taka zła. Przy każdym ecommerce masz coś do zrobienia, co nie działa jak trzeba. Możesz mi podesłać paczkę z modułem PP jaką masz obecnie działającą. Wersja moja, czyli 5.1.2 dalej ma problemy na preście 1.7.6.4, a nie mogę na razie znaleźć starszej wersji modułu do testu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomek Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Zobacz tutaj: https://github.com/202-ecommerce/paypal/releases 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts