Rhobur Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 (edited) Salutare, Propun o noua intalnire Prestashop pentru Joi 31 Octombrie ora 18:00. Nu am hotarat locatia, depinde de numarul de inscrieri la eveniment. Daca suntem max 15 persoane o putem face la o cafenea/terasa daca estimam mai multi participanti o facem la Teatru de Arta Bucuresti ca de obicei. Ideea este ca PS nu accepta sa platim o sala intreaga pentru maximun 15 participanti. Pun momentan locatia Teatrul de Arta doar ca setare eveniment. Voi reveni cu locatia finala si eveniment Eventbrite dupa ce imi fac o idee despre participare. Asa incat am rugamintea sa va anuntati participarea doar daca sunt sanse foarte mari sa si veniti efectiv. Puteti anunta participarea aici, pe grupul Meetup,sau pe grupul FB https://www.facebook.com/groups/roprestashop/ Weekend placut! Robert Edited October 31, 2019 by Rhobur (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 Am schimbat locatia pentru intalnirea de joi la o cafenea linistita insa vom avea proiector si vom putea dezbate problemele specifice. Detalii si inscriere: https://www.eventbrite.com/e/prestashop-meetup-octombrie-31-tickets-78986824719 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted October 30, 2019 Author Share Posted October 30, 2019 (edited) Salutare, Din motive personale (incident in trafic urmat de programari constatare, service etc) ma vad nevoit sa aman cu parere de rau, intalnirea de Joi 31 Octombrie pentru Joi 7 Noiembrie. Locatia va ramane Jazz Book Bistro (vis a vis de Arenele BNR) si fiecare participant va avea un buget de 15-20 Lei (functie de numarul de participanti) pentru cafea, apa eventual o bere. Locurile sunt limitate, este o locatie mica si discreta, asa ca cei interesati sa isi rezerve prin Eventbrite. Toate cele bune, Edited October 31, 2019 by Rhobur (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasq Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Multumim pentru intalnire. A fost una din cele mai tehnice discutii si am invatat din nou lucruri noi La mai mare si mai multe intalniri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 Multumesc pentru participare! Voi trimite maine slideshow-urile. Weekend placut! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts