Luki19 Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Ahojte, mám problém sa dostať do modulov (neviem či po nejakej inštalácii posledného modul alebo ako). Snažím sa otvoriť moduly a služby a vždy mi to spadne, takisto sa snažím prehľadávať moduly a nič mi nenájde. Moduly, ktoré sú v skratkách normálne otvorím a v poriadku fungujú. Neviete prosím, kde je problém? prikladám aj screeny. Ďakujem za každú pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 8 minutes ago, Luki19 said: neviem či po nejakej inštalácii posledného modul alebo ako To bude ten problém. Pro načtení stránky s moduly by mělo stačit přejmenovat několik posledně instalovaných adresářů v /modules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
musasi Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Ahojte mám úplne taký istý problém ako to vyrieišť? posledné 2dni som neinštaloval žiadne moduly a dneska som chcel ísť do katalógu modulov a presne to isté mi píše čo autorovi témy. Ďakujem za každú pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts