Screwy Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Merhabalar arkadaşlar, Siteme manuel olarak prestashop 1.7 sürüm kurdum. Kurulumu tamamladıktan sonra siteme, admin paneline vs. giremiyorum. Quote Bu sayfa çalışmıyor vsvsvsvs.com şu anda bu isteği işleme alamıyor. HTTP ERROR 500 şeklinde hata alıyorum. Fakat siteni cpaneli üzerinden kurulum yaptığımda bir sorun yaşamıyorum. Sorun ne olabilir nasıl çözebilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Türkçe kurulumda sıkıntı çıkabiliyor, siteyi ingilizce kurulum yapın sıkıntı çıkmayacaktır, türkçe dilinide otomatik olarak dillere ekleyecektir. ülke türkiye olarak seçtiğiniz zaman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boombini Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Merhabalar, Oncelikle buradaki cogu arkadasa gore amator oldugumu soyleyeyim. Ama sorunum profesyonel gibi gorunuyor :) Soyle... Siteyi 1 ay once kurdum, birkac gun once SSL sertifikasi aldim ve default olarak .com/es/ olan uzantisini yalnizca .com'a cevirdim. Yani es disindaki diger dil seceneklerini kaldirdim boylece .com'un sonundaki es kayboldu. Bundan sonra HTTP 500 hatasi vermeye basladi. (Yaptigim hangi islemden kaynaklandigini bilmedigim icin ikisini de yazdim.) Hicbir browserimin normal tab'inden giremiyorum. Incognito girebiliyorum ama o da bir form gonderene kadar basarili suruyor. Yani log-in, register, checkout gibi islemler yaparsam yeniden ayni hatayi veriyor. es uzantisini geri getirdim, fayda etmedi. SSL'i deaktive ettim, siteye sorunsuz girebilmeye basladim ama bu kez de sepete urun atmamaya, urunlerin(ayakkabilarin) var olan numaralarini gormemeye basladi. Temayi yazan arkadalar saolsunlar pek ilgilenmiyorlar. Ne yapacagimi sasirdim, yardimci olursaniz cok sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliderFlash Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 (edited) admin oalrak SSL ayarini okeyledinmi ? General ayarlar orda soruyo ssl kullaniyonmu ? olmuyosa ssl tekrar sil sonada Hosterine'de sor yardim ediyolarmi diye. Edited November 1, 2019 by SliderFlash (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts