Saspunas Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Merhaba. Site index'inde bir sorun yok. Ancak admin paneline girmeye çalıştığımda: 503 Service Unavailable The server is temporarily busy, try again later! Hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliderFlash Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Hosterine sor Server Servis ediliyor heralde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 On 10/7/2019 at 8:36 PM, Saspunas said: Merhaba. Site index'inde bir sorun yok. Ancak admin paneline girmeye çalıştığımda: 503 Service Unavailable The server is temporarily busy, try again later! Hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar, Hata gösterim modunu açıp, çıktıyı paylaşır mısınız? 1.7'de şöyle: config klasörü içerisinde defines.inc.php dosyasını açın, define('_PS_MODE_DEV_', bu satırı bulun ve define('_PS_MODE_DEV_', 1); olarak kaydedin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saspunas Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 On 10/8/2019 at 9:32 AM, SliderFlash said: Hosterine sor Server Servis ediliyor heralde. Serverlarında sorun olmadığını söylediler. On 10/10/2019 at 11:59 AM, SahinSOLMAZ said: Selamlar, Hata gösterim modunu açıp, çıktıyı paylaşır mısınız? 1.7'de şöyle: config klasörü içerisinde defines.inc.php dosyasını açın, define('_PS_MODE_DEV_', bu satırı bulun ve define('_PS_MODE_DEV_', 1); olarak kaydedin. Geç yanıt için kusuruma bakmayın. Dediğinizi yaptım fakat çıktının hangisi olduğunu bilmiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliderFlash Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 (edited) vor 5 Stunden schrieb Saspunas: Serverlarında sorun olmadığını söylediler. Geç yanıt için kusuruma bakmayın. Dediğinizi yaptım fakat çıktının hangisi olduğunu bilmiyorum. sorun ya serverden yada Programin güncel olmamasindan. Edited October 16, 2019 by SliderFlash (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 6 hours ago, Saspunas said: Geç yanıt için kusuruma bakmayın. Dediğinizi yaptım fakat çıktının hangisi olduğunu bilmiyorum. Hata gösterim modunu açtıktan sonra (ön tarafta ya da yönetim panelinde) nerede hata varsa orada ekrana yansır çıktı. Admin dediğiniz için admin paneli ziyaret ettiğinizde ekrana gelmesi gerekir. Şayet yine aynı hatayı alırsanız, derleme yaparken sunucu tarafında timeout'a düşüyor olabilir. Sitenizi yeni kurulmuş bir site olarak kabul edersek, yaşadığınız bu durum daha çok sunucu-sunucu konfigürasyonu ile ilgili olabilir. Admine giriş yaptığınızda bu hatayı alıyorsanız ve hatayı almanız uzun sürüyorsa sunucu uyumsuzluğu olabilir, (sağlayıcı tarafından) konfigüre edilebilir aksi halde sunucunuz ya da size ayrılan kaynaklar yetersiz geliyordur. Şu an 1.7 için tavsiye edilen temel gereksinimler: PHP 7.2 MySQL 5.6+ Apache 2.2+ memory_limit = 256 (min) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saspunas Posted October 17, 2019 Author Share Posted October 17, 2019 On 10/16/2019 at 7:37 AM, SliderFlash said: sorun ya serverden yada Programin güncel olmamasindan. Teşekkürler. On 10/16/2019 at 9:28 AM, SahinSOLMAZ said: Hata gösterim modunu açtıktan sonra (ön tarafta ya da yönetim panelinde) nerede hata varsa orada ekrana yansır çıktı. Admin dediğiniz için admin paneli ziyaret ettiğinizde ekrana gelmesi gerekir. Şayet yine aynı hatayı alırsanız, derleme yaparken sunucu tarafında timeout'a düşüyor olabilir. Sitenizi yeni kurulmuş bir site olarak kabul edersek, yaşadığınız bu durum daha çok sunucu-sunucu konfigürasyonu ile ilgili olabilir. Admine giriş yaptığınızda bu hatayı alıyorsanız ve hatayı almanız uzun sürüyorsa sunucu uyumsuzluğu olabilir, (sağlayıcı tarafından) konfigüre edilebilir aksi halde sunucunuz ya da size ayrılan kaynaklar yetersiz geliyordur. Şu an 1.7 için tavsiye edilen temel gereksinimler: PHP 7.2 MySQL 5.6+ Apache 2.2+ memory_limit = 256 (min) Çok teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NETWOTURK Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 merhaba bende sık sık bu problemi alıyorum. hatta mağaza sayfasında bununla karşılaştım. f5 yapınca mağaza sayfası düzeldi lakin admin panelim halen 503 vermekte. [PrestaShopException] Veritabanına bağlantı kurulamıyor: SQLSTATE [HY000] [2002] Yerel MySQL sunucusuna dosya sınıflarında 127. satırdaki '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11 "Kaynak geçici olarak kullanılamıyor") soketi ile bağlanamıyor /db/DbPDO.php 122. genel işlev connect () 123. { 124. { 125. $ this-> link = $ this-> getPDO ($ this-> sunucu, $ this-> kullanıcı, $ this-> şifre, $ this-> veritabanı, 5); 126.} catch (PDOException $ e) { 127. yeni PrestaShopException ('Veritabanına bağlantı kurulamıyor:'. $ E-> getMessage ()); 128.} 129. 130. $ this-> link-> exec ('SET SESSION sql_mode = \' \ ''); 131. 132. $ this-> bağlantısını döndür; DbPDOCore-> bağlan - [satır 330 - sınıflar / db / Db.php] DbCore -> __ construct - [satır 242 - sınıflar / db / Db.php] - [4 Bağımsız Değişken] DbCore :: getInstance - [line 47 - config / alias.php] pSQL - [satır 340 - sınıflar / mağaza / Shop.php] - [1 Bağımsız Değişken] ShopCore :: initialize - [satır 119 - config / config.inc.php] gerektirir - [satır 27 - index.php] - [1 Bağımsız Değişken] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts