zainstalowałem prestashop 1.7.6.1 na nginx wszystko przebiegło bez problemu, jednak po zalogowaniu okazało się że połowa zakładek z panelu administratora nie ładuje się, serwer przekierowuje na stronę główną proszę o podpowiedź jak to zdiagnozować i poprawić, mam SSL ale chrome zgłasza że nie wszystkie skrypty są wczytane z SSL.
ponad to zauważyłem że nie ładują się zakładki które w adresie mają takie ścieżki ndex.php/sell/ lub index.php/improve/ lub index.php/configure lub index.php/configure lub index.php/modules i do tego zmienną _token. Natomiast linki ze zmieną token (bez podkreślenia) ładują się bez problemu
Question
gbartosz83
Dzień dobry,
zainstalowałem prestashop 1.7.6.1 na nginx wszystko przebiegło bez problemu, jednak po zalogowaniu okazało się że połowa zakładek z panelu administratora nie ładuje się, serwer przekierowuje na stronę główną proszę o podpowiedź jak to zdiagnozować i poprawić, mam SSL ale chrome zgłasza że nie wszystkie skrypty są wczytane z SSL.
Edited by gbartosz83 (see edit history)ponad to zauważyłem że nie ładują się zakładki które w adresie mają takie ścieżki ndex.php/sell/ lub index.php/improve/ lub index.php/configure lub index.php/configure lub index.php/modules i do tego zmienną _token. Natomiast linki ze zmieną token (bez podkreślenia) ładują się bez problemu
0 answers to this question
Recommended Posts