zengor Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Zdravim, chcem sa opytat. Mam problem. V mojom shope 1.3.7.0 mi stale hlasi chybu pri registracii, ze zvoleny email je uz pouzivany. Robi mi to pri kazdom maili aj ked register mailov je prazdny. Prosim o pomocDAKUJEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengor Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 kazdy cita niekto neodpisuje...su tu fakt taky ciste ochotny ludia alebo si tu mam za taketo poradenstvo fakt platit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Ked ti vypisuje "Zvoleny email je uz pouzivany" - co je na tom nezrozumitelne? Pri registracii zadavas email, na ktory uz pred tym bolo niekedy vytvorene konto. Ked zmazes konto cez admin, v databaze udaje o konte nadalej ostavaju. Pozrel si da do mysql databazy, ci tam konta s danymi emailami stale nie su? Pravdepodobne ano.PS: a prepac, si myslis, ze posles sem hlboko v noci prispevok a o hodinu neskor ohrdnuto napises, ze ti nikto neodpisuje... co si clovece o sebe myslis? Tu ludia radia z dobrej vole. Ak chces o niekoho nieco zadarmo, tak sa podla toho aj spravaj. Ak si to ale ty, ten ktory mi urazene pisal sukromne, tak ti radit nebudem uz ani ja.. uvedom sa clovece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengor Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 ano pisal som ti ja, ak ti to prislo urazlive tak sa ti ospravedlnujem trosku ma iste veci vyotcili a uznavam ze som to prehnal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts