Andreiasi Marian Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Salutări, am de ceva timp o problemă căreia nu îi dau de cap. Am exportat un feed de produse, am schimbat ce era de schimbat, însă, la capitolul mărimi și material mă blochez. Știu că am nevoie de variații, cum pot adăuuga aceste variații pentru ca Glami să mi le ia în considerare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 (edited) Adica: - Pentru fiecare varianta de produs trebuie sa trimiti un <SHOPITEM> - Fiecare combinatie va avea <ITEM_ID> diferit - poate fi {ID_PRODUCT}_{ID_ATRIBUT} - Combinatiile aceluiasi produs vor avea <ITEMGROUP_ID> diferit - poate fi id-ul produsului - Atributele vor fi trimise in <PARAM>, in <PARAM_NAME> vor fi puse denumirile atributelor, in <VAL> valoarea. Poti pune mai multe elemente <PARAM> pentru acelasi <SHOPITEM> Edited September 27, 2019 by Geo Burlibasa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts