madlef Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Υπάρχει κάποιο module που να δουλεύει κάποιος από εσάς ώστε έτσι να μπορεί να διαλέξει κάποιος απόδειξη ή τιμολόγιο και όταν διαλέγει τιμολόγιο να έχει υποχρεωτικό το ΑΦΜ; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
01generator Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Καλησπέρα, Θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα όπου θα έχει και πρόσθετες λειτουργίες. Είναι στο στάδιο δοκιμών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madlef Posted September 19, 2019 Author Share Posted September 19, 2019 Κατάλαβα.. Απλά έχω δει πολλά καταστήματα που έχουν τέτοια Module και μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει κάτι ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
01generator Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Υπάρχει απλα είναι σύνθετο και θέλει και λίγες γνώσεις για να το ρυθμίσεις. Εγω μιλάω κάτι που το κάνεις install και είναι έτοιμο για ελληνική αγορα. Ψάξε στο addons για extra fields. Θα βγάλει πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouk7 Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Καλησπέρα. Έχουμε κάποιο νεότερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nextpointer.gr Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 καλησπέρα , έχω φτιάξει module και το έχω βάλει σε 2-3 καταστήματα, στείλε μου pm να το δούμε .. ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
01generator Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Καλημέρα, Το πρόσθετο λειτουργεί άψογα εδώ και καιρό αλλα έχει έλλειψη στους κανόνες gdpr και για αυτό δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα. Είναι σημαντικό γιατί το πρόσθετο αποθηκεύει και documents για τον νόμο 39α για κινητά και υπολογιστές. Που θα πάει θα ολοκληρωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmystery Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Καλημέρα @01generator, έχετε διαθέσιμο το module για αγορά στο marketplace; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Καλησπέρα σε ολους . Έχουμε και εμείς ετοιμάσει ένα πρόγραμμα Web το οποίο κάνει μονο τιμολόγηση(όχι erp γενικά) με πολλούς αυτοματισμούς και γέφυρα με ολα τα γνωστά CRM και το prestashop , και έχουμε έτοιμη την σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε όταν αυτή ανοίξει . Η εφαρμογή ξεκινάει την λειτουργεία της 1 Σεπτέμβριου 2021 αλλά όποιος θέλει μπορούμε να του δώσουμε πρόσβαση να το δοκιμάσει δωρεάν Timologic.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 On 8/15/2021 at 12:49 PM, george1 said: Καλησπέρα σε ολους . Έχουμε και εμείς ετοιμάσει ένα πρόγραμμα Web το οποίο κάνει μονο τιμολόγηση(όχι erp γενικά) με πολλούς αυτοματισμούς και γέφυρα με ολα τα γνωστά CRM και το prestashop , και έχουμε έτοιμη την σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε όταν αυτή ανοίξει . Η εφαρμογή ξεκινάει την λειτουργεία της 1 Σεπτέμβριου 2021 αλλά όποιος θέλει μπορούμε να του δώσουμε πρόσβαση να το δοκιμάσει δωρεάν Timologic.gr Καλησπέρα. Έχετε ολοκληρώσει την σύνδεση με Prestashop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
timologic Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 On 11/12/2021 at 11:31 PM, Prestan0ob said: Καλησπέρα. Έχετε ολοκληρώσει την σύνδεση με Prestashop? Ναι το έχουμε ολοκληρώσει όπως είπα και στο άλλο topic . εδώ και ένα ενδεικτικό βίντεο πως λειτουργεί . https://timologic.gr/blog/sindesi-prestashop-apodikseis-timologia-mydata/ ετοιμάζουμε και νέα έκδοση που θα εχει και επιπλέον δυνατότητες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts