homer.tmx Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 (edited) Dobrý večer. Po zakoupení modulu zálovoé faktury, se mi přestal aktualizovat košík.. Pokud stránku aktualizuji ručně, v hlavičce se objeví zboží v košíku. Stejně tak vůbec nevyskočí poup okno s informací, že bylo zboží přidáno do košíku a možností pokračovat v nákupu, či zaplatit. Modul jsem smazal, nic...znovu naistaloval nic....postupně smazal všechny moduly a nahradil je z čisté instalace, nic... Žádný jiný soubor upravovaný nebyl, tak si říkám kde je zakopanej pes, po třech dnech hledání se musím obrátit s prosbou o pomoc. Děkuji za jakýkoli tip. PS 1.7.4.4 Edited September 17, 2019 by homer.tmx (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 První tip je zveřejnění adresy shopu. Tam se dá hodně vysledovat u tohoto typu chyby, kterou nejspíš způsobuje problém v JavaScriptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vividusdesigns Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Zkuste vymazat mezipaměť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted September 18, 2019 Author Share Posted September 18, 2019 Dobré ráno. PS momentálně běží ZDE až bude vše připraveno bude se přesouvat na doménu malapa.cz aktualizace košíku neběží ani se základní šablonou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Je to něco s JavaScriptem. Komprimovaný soubor https://malapa.thedot.cz/themes/bentriz/assets/cache/bottom-64174661.js mi přijde nějaký malý. Nejspíš se nezabalilo všechno co mělo. Pomůže zrušení CCC pro JavaScript a odladění po jednotlivých souborech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted September 25, 2019 Author Share Posted September 25, 2019 (edited) Pídil jsem se po souborech až jsem se dopídil k themes/core.js zkusil jsem ho nahradit souborem z čisté instalace eshopu ejhle, do košíku už nelze přidat vůbec... Chyba se stále hlásí u themes/core.js ale pro změnu na jiné řádce... Edited September 26, 2019 by homer.tmx (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted September 26, 2019 Author Share Posted September 26, 2019 (edited) Proveden update na 1.7.6.1. a stále to samé dokola hledal jsem i na cizojazyčných fórech a tahle chyba nemá vždy společný základ...Jednou pomohl update, jindy smazání některých modulů, mě bohužel ještě nic..No nezbývá než hledat dál. Edited September 26, 2019 by homer.tmx (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Vzhled vypadá na výchozí šablonu. Po kliknutí na "PŘIDAT DO KOŠÍKU" dojde normálně k odeslání požadavku s počtem ks 1, ale vrátí se odpověď s počtem ks null. Takže to zpracování něco na serveru pokazí. Zkusil bych hledat mezi moduly. Asi nejlepší bude jeden po druhém vyřazovat (přejmenovat jejich složku v /modules). Prosté zneaktivnění někdy nestačí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted September 29, 2019 Author Share Posted September 29, 2019 Zkusil jsem, momentálně na shopu visí jen moduly košíku, kategorií a menu. I když byly šechny moduly vypnuté (přejmenované - děkuji za tip, tahle vylučovací metoda mi nedotekla) tak stále se hlásila tatáž chyba. Modulama to tedy v mém případě není. Provedu čistou instalaci a budu nahrazovat soubor po souboru až se nšjak dopídím k jádru problému. A nebo si z DB vysypu pořebná data co se produktů týče a vydám se touto cestou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts