Keks72 Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak vyřešit výběr z více (tří) výdejních míst u osobního odběru? Dík za každou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Používáš jenom základní modul dopravy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keks72 Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Moc nerozumím otázce, bo nejsem moc zkušený. Mám Prestu 1.14.0.17 a mám nastaveny dva dopravce a k tomu moduly Osobní odběr, Dobírka a Ship to pay - upravené uživatelem landis-s z tohoto fóra. Jiné moduly jsem pro dopravu neinstaloval. Stačí tato odpověď ? Dík za ochotu mi pomoct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito2 Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 najnajjednoduchšie je urobiť 3 nové typy dopravy - osobný odber tu, tu a tu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 najnajjednoduchšie je urobiť 3 nové typy dopravy - osobný odber tu, tu a tu :-) ty moduly nepoužívám, ale jak píše vito2, přidal bych další 3 dopravce (např. osobní odběr Praha, osobní odběr Brno atd) s nulovou cenou za dopravu, zákazník si pak zvolí odběrní místo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keks72 Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 OKi díky Máte pravdu, v jednoduchosti je síla. Už jsem to tak udělal a myslím. že to bude v poho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts