djmila Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 jsem Lama ( procházím to nahoru ,dolů .. asi už unavený ale ..nahrál jsem si thema, počeštil částečně... zkusil jsem si tam vložit jedno zboží a ejhle... nezobrazuje se mi cena na e-shopua vidím že tlačítko zobrazit cenu je neaktivní platicí moduly mám .. hotově a platba na učet... dle mého to bude určitě kravina ale kde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Tak aktivace tlačítka ukázat cenu jsem našel ale bez výsledku , problém zřejmě není ani ten, že zboží nebylo na skladě,ten přechod na 1.4 mě ničí :-)))chybí tlačítko cena , objednat ... že by po překladu do cz ?ještě jedna zajímavost je ta, že věrnostní program ale přesně definuje kolik bodu a korun získáte....prosím o radu ... či nápad jedná se mi o : www.e-shop.gavip.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
videojs Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Tak aktivace tlačítka ukázat cenu jsem našel ale bez výsledku , problém zřejmě není ani ten, že zboží nebylo na skladě,ten přechod na 1.4 mě ničí :-)))chybí tlačítko cena , objednat ... že by po překladu do cz ?ještě jedna zajímavost je ta, že věrnostní program ale přesně definuje kolik bodu a korun získáte....prosím o radu ... či nápad jedná se mi o : www.e-shop.gavip.cz skus vypnut katalog mod, mozno to bude tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 děkuji videojs tohle je přesně ten problém.teď pokračovat.... díky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
lofi Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Prosim tě a kde najdu ten Catalog mod.Mám ten samej problém a nemohu to najít.Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
videojs Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Prosim tě a kde najdu ten Catalog mod.Mám ten samej problém a nemohu to najít.Díky nastavenie/produkty a hned prvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lofi Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Já jsem teda trubka.Díky moc. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts