Habakuk34 Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Witajcie, walczę z problemem od kilku dni, jednak już nie mam pomysłów na rozwiązanie tego problemu. Nie mogę znaleźć pliku który powoduje obcinanie nazw produktów w podpowiedziach wyszukiwarki. Przejrzałem już dziesiątki plików w których występuje funkcja "truncate", w większości modułów zmieniłem liczbę znaków po jakich jest obcinany string , czyli np truncate z 20 na 50 i jest ok. edytowałem m.in. product-list.tpl oraz kilka innych plików. Posiadam szablon dorado - bionic Ktoś może spotkał się z podobnym problemem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Wyniki wyświetlania listy rozwijanej budowane są przez plik JS modułu Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 (edited) Obcinanie masz w: /modules/dor_searchcategories/itemAjaxSearch.tpl U mnie linia 7 <span class="search-name">{$product.pname|truncate:20:'...'|escape:'html':'UTF-8'}</span> Też kupiliśmy ten szablon do firmy(niestety). Edited August 30, 2019 by And63 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habakuk34 Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 Dziękuję AND63 - teraz działa jak należy Musze przyznać, ze szablon niby ładny, ale 2 miesiące już go konfiguruje aby nadawał się do użytku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts