Elgor Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Merhaba, Prestashop 175v ve üzerinde ki tüm versiyonlarında denediğim hatta bugün 1761 versiyonunda da karşıma çıkan sorundan bahsetmek ve bilgili arkadaşlardan yardım beklemekteyim. Standart Prestashop kurulumunu (Türkçe) yaptıktan sonra Classic tema da sorunsuz tercümeli şekilde çalışmakta site. Ne zaman bir tema yükleme işlemi yaptığımda sitenin ön yüzünde ingilizce bölümler çıkmakta. Tercüme kısmından kontrolu yapıp arattığımda Türkçe tercüme edilmiş gözükmekte ne yazık ki yönetim panelinde tercüme görünen kısımlar Ön tarafta ingilizce olarak durmakta. Bu konuda bilgisi olan veya başına gelmiş sorunu düzeltmeyi bulan arkadaşlardan yardım beklemekteyim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliderFlash Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Resimde gördüğün gibi Tercüme Bölümünde, "Forms/Navigation/Order history" yazıyo ve üstündede daha 3 sonuç bulunduğunu yazıyo, doğrusunu bulduğuna eminmisin? Birde ayrıca.. Cache BO üzerinden boşaltınmı ? Browser Cache boşaltınmı ? Yazıyı değiştirdikten sonra Kayıt tuşuna basmayıda unutma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgor Posted August 28, 2019 Author Share Posted August 28, 2019 5 hours ago, SliderFlash said: Resimde gördüğün gibi Tercüme Bölümünde, "Forms/Navigation/Order history" yazıyo ve üstündede daha 3 sonuç bulunduğunu yazıyo, doğrusunu bulduğuna eminmisin? Birde ayrıca.. Cache BO üzerinden boşaltınmı ? Browser Cache boşaltınmı ? Yazıyı değiştirdikten sonra Kayıt tuşuna basmayıda unutma. Belirttiğin hersey zaten yapıldı. Bu bir BUG di, önceki sürümlerde vardı bu sorun. 1761 ile düzeltildi denildi ama onda da devam ediyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts