PrestaShark Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Link szczegóły zamówienia na stronie Historii zamówień nie działa... Temat wałkowany non stop. Kiedyś jakoś to zozwiązałem (pół roku temu) ale nie potrafię tego rozwiazania odnaleźć. Szablon domyślny 1.5.6.2 Dodane własne jquery +bootstrap. Wyłączenie ich też nic nie działa.Firebug zgłasza mi Metoda getPreventDefault() jest przestarzała. Należy używać defaultPrevented. w .../js/jquery/jquery-1.7.2.min.js po kliknięciu na przedmiotowy link Dzięki za wszelkie wskazówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PrestaShark Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 Rozwiązanie? Jeśli podpinacie Bootstrapa to usuńcie .hidden { display: none !important; visibility: hidden !important;} Szczegóły zamówienia się pojawią... brrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cmodl Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Przepraszam za take podpięcie do tematu , ale nic innego nie znalazłem. Presta 1.6.0.5 , linki przy numerze zamówienia i szczegóły nie działają . Szablon standardowy , żadne błędy nie pokazują się , Firebug wszsytko ok . Pytanie gdzie moze być błąd , którym pliku usunąć . Proszę o radę .hidden { display: none !important; visibility: hidden !important;} P Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Presta 1.6.0.5 , linki przy numerze zamówienia i szczegóły nie działają . Szablon standardowy , żadne błędy nie pokazują się , Firebug wszsytko ok . co zwraca zapytanie ajax? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
PrestaShark
Link szczegóły zamówienia na stronie Historii zamówień nie działa...
Temat wałkowany non stop. Kiedyś jakoś to zozwiązałem (pół roku temu) ale nie potrafię tego rozwiazania odnaleźć.
Szablon domyślny 1.5.6.2
Dodane własne jquery +bootstrap. Wyłączenie ich też nic nie działa.
Firebug zgłasza mi
w .../js/jquery/jquery-1.7.2.min.js po kliknięciu na przedmiotowy link
Dzięki za wszelkie wskazówki
3 answers to this question
Recommended Posts